Continuïteit & Kwaliteit

Bij Fleuren Presspack B.V. staan Continuïteit en Kwaliteit hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om deze twee aspecten van ons bedrijf continu te verbeteren. Hieronder kunt u lezen hoe Fleuren Presspack B.V. continu de zorg over de producten en haar medewerkers verbeterd. Dit alles resulteert in een kwalitatief goed product voor al onze klanten en natuurlijk op de eerste plaats voor de dieren die hier gebruik van maken.

Continuïteit

Fleuren Presspack B.V. is continue bezig met het optimaliseren van haar productielijnen. Door deze continue optimalisatie kunnen we blijven voldoen aan de altijd veranderende vraag vanuit de markt.

  • Al onze productie lijnen zijn dubbel uitgerust zodat we altijd 100% levergarantie kunnen garanderen. Verder wordt er voortdurend gekeken naar mogelijke verbeterpunten en worden deze geïmplementeerd in het productieproces.
  • Door onze jarenlange ervaring op het gebied van hooi, stro en houtvezelproducten zijn wij continue in staat om aan de vraag van onze klanten te voldoen met betrekking tot bodembedekkers en diervoeders.
  • In onze 10.000m2 grote opslag kunnen wij voldoende grondstoffen opslaan, waardoor wij garant kunnen staan voor de klant van een continue levering van een kwalitatief hoogstaand product.

Kwaliteit

Kwaliteit begint bij de bron, en dat is dan ook de plek waar wij onze grondstoffen kopen. Omdat we direct vanaf de bron inkopen, beschikken we altijd over grondstoffen van hoge kwaliteit. Stro en hooi kopen we in van akkerbouwers waar we al meer dan 30 jaar een relatie mee hebben. Mede daarom weten zij precies wat onze wensen en standaarden zijn en kunnen we u een optimaal product aanbieden.

  • Fleuren Presspack B.V. is ISO-22000 gecertificeerd. Daardoor voldoen wij aan alle wettelijk eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit van onze producten en processen.
  • De houtkrullen komen direct van schaverijen en worden in een gesloten container bij ons aangeleverd. Vervolgens worden de krullen in onze fabriek gezeefd en gefilterd. Omdat we het hele proces in eigen hand hebben is Fleuren Presspack B.V. in staat om continu een kwalitatief hoogstaand en stofvrij product te leveren aan al haar klanten.

Dankzij ons zeer moderne machinepark, waarbij alles onder 1 dak wordt geproduceerd, kunnen we altijd voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten. Zo zijn onze productielijnen uitgerust met:

  • Checkweighers, om de gevraagde afvulgewichten van de klant te garanderen.
  • Magneetstrips, om nogmaals te controleren of het product geen metalen bevat.
  • Ontstoffers, om er voor te zorgen dat onze producten stof en gruis vrij zijn.

Kunnen we u helpen?

Interesse in een van onze diensten of producten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.