Uw Private Label

Fleuren Presspack is de specialist op het gebied van private labels (uw eigen merk). Wij doen dit voor hooi, stro, houtvezel, hout– en strokorrels. Alle producten die wij in onze hoogwaardige fabriek vervaardigen, kunnen onder uw eigen private label geproduceerd worden. Wij ondersteunen u van begin tot eind bij de ontwikkeling en de lancering van uw eigen label.

Concreet betekent dit het samenstellen van het pakket bodembedekkers, vervolgens de keuze maken welke formaten en/of afvulgewichten er in het assortiment moeten komen. Daarna gaan we gezamenlijk bekijken welke soort/model verpakking geschikt is voor uw schappenplan. Als deze stappen doorlopen zijn, en er een mooi pakket bodembedekkers samengesteld is, zullen er (kleur)proeven van de diverse verpakkingen worden gemaakt. Tot slot zullen uw verpakkingen daadwerkelijk door ons worden afgevuld en waar nodig ook worden afgeleverd. Uiteraard zal Fleuren Presspack B.V. u ten alle tijden ondersteunen en adviseren om uw private label succesvol te introduceren en te behouden.

Bij het opzetten van uw private label werken wij samen met toeleveranciers van zowel papieren als plastic verpakkingen van hoge kwaliteit. Ook stellen deze partijen hun kennis beschikbaar om van uw private label een groot succes te maken.

Bovendien zijn wij continue up to date met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verpakken, wij volgen de laatste trends en kunnen hiermee snel inspelen om de vraag in de markt. Denk eens aan los verpakte producten of juist niet. Wij zullen er alles aan doen om een slim schappenplan te realiseren en om op de vraag van de consument in te spelen.

Uiteraard kan ook een compleet assortiment in ons eigen private label geleverd worden te weten Pet’s Own Choice. U kunt hier voor kiezen wanneer u niet uw eigen label wilt, maar wel een uitgebreid pakket bodembedekkers. Ook kan u Pet’s own choice als een 2e lijn bodembedekkers naast uw eigen private label verkopen.

Kunnen we u helpen?

Interesse in een van onze diensten of producten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.